Na kraju smo godine u kojoj Mono slavi svoju četvrtu Zlatnu kunu za najbolju malu tvrtku u regiji i još jačim tempom nastavlja rad na novim idejama i vlastitim proizvodima. Preko 90% prometa ostvarujemo na međunarodnom tržištu. Upravo pokrećemo projekt za primjenu tehnologija umjetne inteligencije u medicini, a u planu je još nekoliko izazovnih i složenih projekata.

Osim rada na novim proizvodima, vrlo smo aktivni u zajednici. Mono je 2015. godine u suradnji s ostalim članicama Osijek Software City-a inicirao izgradnju tehnološkog parka u kojem bi IT tvrtke trebale dobiti prostor za potrebnu infrastrukturu. Ova je ideja konačno pred realizacijom i nadamo se da ćemo uskoro započeti izgradnju reprezentativnog poslovnog objekta i omogućiti našim kolegama komfor kakav zaslužuju.

No prije svega – nastavljamo razvoj naprednih rješenja za veći broj industrija i klijente sa svih kontinenata. Ovaj put tražimo najviše developera do sada – čak 10!

Senior web developer – 3 radna mjesta

Idealan kandidat(kinja) za ovo radno mjesto ima najmanje 3 godine iskustva u razvoju web aplikacija, dobro poznaje rad sa SQL bazama podataka, i dobro su joj/mu poznati principi agilnog pristupa razvoju softvera. Naravno, može nam pokazati strukturu i kod nekog od svojih rješenja. Prednost je ako ima iskustva u programskom jeziku C# i ASP.NET frameworku, te poznaje JavaScript i neki od njegovih modernijih klijentskih frameworka.

Junior web developer – 5 radnih mjesta

Kandidat(kinja) za ovo radno mjesto ne mora imati formalnog radnog iskustva, no mora imati želju za učenjem i usavršavanjem, osnovna znanja o razvoju softvera, te web tehnologijama i protokolima u bilo kojem modernom programskom jeziku. Ovu želju može dokazati implementacijom jednostavnijeg projekta uz korištenje nekih od tehnologija koje su opisane u našem starter kitu.

Front-end developer – 2 radna mjesta

Naši budući kolege frontendaši dobro poznaju HTML i CSS, a JavaScript i neki od njegovih frameworka (Angular, React) im nisu nepoznanica. Formalno radno iskustvo nije uvjet.

Sam proces selekcije je opisan u jednom od ranijih postova, i on se do sada nije bitnije promjenio, iako ga prilagođavamo svakom pojedincu. Za kandidate s iskustvom i referencama ovaj je proces bitno kraći, jer su rezultati njihovog rada jasan pokazatelj kompatibilnosti takvih znanja i vještina s našim potrebama.

Našim ljudima nudimo izazovno i po mnogo čemu iznimno radno okruženje, ulaganje u profesionalni razvoj, visoka primanja, bonuse i benefite sukladno iskustvu i rezultatima, te poticajnu atmosferu.

Adresa za prijavu je posao@mono.hr, sva su pitanja i komentari dobrodošli.

Veselimo se susretu s vama!