Početkom 2019. godine minus5 otvara ured u Osijeku. To će biti njihov prvi ured izvan Zagreba. Budući da su oduvijek bili blisko povezani sa Slavonijom, sada će i službeno postati dio slavonske IT scene. U Osijeku će biti razvojni tim koji će u početku imati 3 do 6 zaposlenika, većinom programera.
U ovom trenutku traže web developere sa iskustvom ili interesom za Javascript i React, te backend developere sa poznavanjem ili interesom za programski jezik Go, arhitekturu mikroservisa te cloud sustave (AWS, Docker).

Sve zainteresirani molimo da pošalju svoje prijave na posao@minus5.hr najkasnije do 12.12. Razgovor s kandidatima će se održati 13. ili 14.12. u prostorijama FERIT-a.

————
minus5 je tvrtka koja se bavi razvojem platforme za sportsko klađenje. Platformu razvijaju na nekoliko različitih kanala: desktop i mobilnom webu, Android i iOS aplikacijama te terminalima. Razvijajući sustav za SuperSport izgradili su najveći online biznis u Hrvatskoj kroz koji prođe čak pola milijuna listića dnevno. Temeljem 15 godina iskustva u industriji klađenje i ulaskom u strateško partnerstvo s najvećim gaming operaterom u Europi žele postati jedan od najvećih pružatelja platforme za klađenje u svijetu.
https://minus5.hr
https://minus5.hr/web-developer
https://minus5.hr/backend-developer