Poštovani studenti

još jedno zanimljivo studentsko natjecanje https://www.estudent.hr/category/natjecanja/smartup/  !

 

Smartup je studentsko edukativno startup natjecanje. Studenti se na natjecanje prijavljuju s inovativnom idejom, a konačni cilj je da tu ideju razrade u kvalitetan poslovni plan kao temelj vlastitog startupa. Na ovaj način promovira se poduzetnički duh među studentskom populacijom i potiče ih se da od najranijih dana uđu u svijet poduzetništva. Na Smartup se prijavljuju mladi, proaktivni i inovativni ljudi koji ideje razvijaju u najmodernijim i najperspektivnijim industrijama današnjice. Uz razvoj ideja, natjecatelji razvijaju mrežu poznanstava s mentorima i brojnim drugim cijenjenim osobama s hrvatske startup scene.
Natjecanje je koncipirano kao niz edukativnih radionica temeljenih na lean metodologiji uz jedno Bootcamp mentoriranje. Konačnu odluku o pobjedniku donosi stručni žiri na temelju predanih poslovnih planova i pitcha na završnici natjecanja. Pobjednike natjecanja očekuju primamljive novčane i razne druge nagrade.
Iako se prepreka između studentskog i poduzetničkog svijeta ponekad čini nepremostivom, Smartup je most koji na jednostavan način veže ta dva svijeta promičući poduzetništvo na pristupačan i zabavan način.

 

 

P.S. Hvala studentu Tomislavu na proslijeđenoj poveznici a svi ostali ako znate i saznate za ovako nesto zanimljivo, slobodno javite! cek@ferit.hr