Bamboo Lab otvara dvije pozicije u svom timu! Više info za svaku poziciju u nastavku:

Backend developer/ka

Koristiš ternary operator ? Imaš iskustva u web frameworku tipa Rails, Django ili Laravel ? Ne bojiš se JS-a ? Student si na osječkom sveučilištu ? Bamboo backend tim traži pouzdanog, samostalnog i komunikativnog developera spremnog na timski rad i usvajanje novog znanja.  Prijavi se na jobs@bamboolab.eu sa svojim CV-om i Git repom po izboru. Rok prijava je 17/4 do ponoći. Nudimo part-time ili full-time studentki angažman, najbolji uredski aparat za kavu na području gornjeg grada, mogućnost remoteanja, rad na našim internim projektima, rad s klijentima iz SAD-a, UK-a, Kine, Ugande, Izraela i s raznim velikim imenima domaće i strane tech scene. : Nothing : to : see : here.

Frontend developer/ka

Kužiš pošalice sa z-index 9999 i !important jer ni tvoja savjest nije čista? U dubini duše znaš da gumb bježi jedan i pol milimetar ulijevo i zbog toga ne možeš zaspati? Ako si pritom student na osječkom sveučilistu i potajno zaljubljen u HTML i CSS (SASS), na ti si s JSom i osjećaš se kao haker dok koristiš UNIX terminal i git za najosnovnije naredbe – čitaj dalje. 

Bamboo front-end tim traži pouzdanog, samostalnog i komunikativnog developera spremnog na timski rad i usvajanje novog znanja. Prijavi se na jobs@bamboolab.eu sa svojim CV-om, primjerom najljepšeg (svojim prstima natipkanog) koda i linkom bilo kojeg weba za koji smatraš da je front-end vrhunski odradjen (objasni nam i zašto to misliš). Rok prijava je 17/4 do ponoći. Nudimo part-time ili full-time studentki angažman, najbolji uredski aparat za kavu na području gornjeg grada, mogućnost remoteanja, rad na našim internim projektima, rad s klijentima iz SAD-a, UK-a, Kine, Ugande, Izraela i s raznim velikim imenima domaće i strane tech scene.