PLIVA IMA PRAVU PRILIKU ZA TEBE!

PLIVA studenticama i studentima nudi mogućnost upoznavanja s velikim brojem stručnjaka, inovativnom tehnologijom i proizvodnim procesom koji je potreban za uspješno plasiranje proizvoda na tržište. Do 10. lipnja 2019. godine otvoren je natječaj za studentske prakse kojim PLIVA poziva studente zainteresirane za učenje i primjenu stečenih teorijskih znanja u praksi te one željne razvoja svojih vještina i iskustva rada u globalnoj kompaniji da se prijave i ugrabe Pravu priliku u PLIVI!

Studenti se mogu prijaviti na natječaj za studentsku praksu, u okvirnom trajanju od 3 mjeseca (prosječno 20 sati tjedno), s mogućnošću fleksibilnih dolazaka kroz tekuću te iduću akademsku godinu. Praksu će moći odraditi u različitim PLIVINIM odjelima, ovisno o području studiranja i interesima.

Prijave se primaju isključivo elektroničkim putem, putem poveznice http://www.pliva.hr/posao-i-karijera/praksa-stipendije/prijava

Rok za prijavu je 10. lipnja.

Praksa u PLIVI prava je prilika za rad u izazovnom okruženju s mentorom koji je stručnjak u svom području te proširivanje znanja kroz praktične zadatke uz mogućnost upoznavanja s radom i drugih odjela u PLIVI. Kroz iskustvo rada u globalnoj kompaniji i dobivanje uvida u raznolikost i dinamičnost farmaceutske industrije studentima se otvara prilika i za predstavljanje potencijalnom budućem poslodavcu i, ono najvažnije, vlastiti razvoj kroz povratne informacije o svom radu i napretku.

Pozivamo sve studentice i studente koji je žele provesti vrijeme učeći od iskusnih mentora i ostaviti svoj trag u radu najveće farmaceutske kompanije u Hrvatskoj da se prijave na natječaj i ugrabe pravu priliku u PLIVI!