Od 17. do 20. listopada 2019 održati će se konferencija mladih inženjera Europe, EYE@Madrid 2019. u glavnom gradu Španjolske, Madridu! Madrid je središnjica Španjolske i broji preko 6,5 milijuna stanovnika te je treći najveći grad Europske Unije. Grad je poznat po svojoj bogatoj povijesti, ali i nogometnom klubu Real Madrid.

 

Što su EYE i EYE Hrvatska?

European Young Engineers (EYE) je krovna organizacija koja okuplja mlade inženjere (oni koji već rade, ali i one koji još studiraju) raznih usmjerenja i broji preko 20 članica među kojima je Hrvatska jedna od članica. Glavne aktivnosti EYE-a su konferencije koje se održavaju dva do tri puta godišnje u gradovima diljem Europe. European Young Engineers Hrvatska (EYE HR) je organizacija koja je dio Hrvatskog inženjerskog saveza i jedna je od 22 članice EYE-a.

 

Tko se može prijaviti?

Konferencija je otvorena svim zainteresiranima, studentima i zaposlenima, iz svih inženjerskih područja, a specijalne pogodnosti ponuđene su članovima EYE-a odnosno članovima EYE Hrvatska.

Registracija za konferenciju već su otvorene, a za registraciju i detaljne informacije posjetite http://bit.ly/EYEMadrid.

 

Program konferencije

Glavna tema konferencije je “The voice of young engineers in Europe“, hrv. Glas mladih inženjera u Europi.

Program se sastoji od posjeta industriji gdje će svi sudionici moći posjetiti jednu od odabranih firmi, a mogu birati između Airbus-a, IVECO-a i Telefonice. Osim toga, moći će se sudjelovati u radionicama i Job Fair-u. Cijeli događaj odvija se uz potporu gradonačelnice Madrida Manuele Carmena.

Osim „službenog“ dijela konferencije sudionici će moći razgledati grad, umrežiti se s firmama i preko 100 mladih inženjera iz više od 20 država Europe.

Događaj pratite na Facebooku, Linkedin-u te preko hashtaga #EYEMadrid2019.