Stipendije tvrtke „Institut RT-RK Osijek“ za studente diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku za akademsku godinu 2017./2018.

Obavještavaju se studenti diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku da tvrtka „Institut RT-RK Osijek“ i ove akademske godine (2017./2018.) stipendira studente prve i druge godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. Uz stipendiju, studentima se pruža mogućnost stručnog i praktičnog usavršavanja kroz rad na projektima te im se nudi i mogućnost zapošljavanja u tvrtki po završetku studija.

Na prvoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija i to studentima

  • smjera DKB (Mrežne tehnologije) diplomskog studija Elektrotehnike
  • smjerova DRA (Računalno inženjerstvo), DRC (Programsko inženjerstvo) i DRD (Informacijske i podatkovne znanosti) diplomskog studija Računarstva
  • studija Automobilskog računarstva i komunikacija

Na drugoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija. Za testiranje se mogu prijaviti svi studenti diplomskog studija Računarstva i Elektrotehnike, smjer Komunikacije i informatika.

Testiranje za stipendiju održat će se u prostoriji 2-31 u utorak 26.09.2017. u 12:00 sati (za obje godine diplomskog studija).

Za dolazak na testiranje potrebno je prijaviti se osobno (ne e-mailom) kod doc.dr.sc. Maria Vranješa  (kabinet 3-12 u zgradi fakulteta u Trpimirovoj ulici). Potrebno je ponijeti indekse s preddiplomskog i diplomskog studija.

Prijave za stipendije otvorene su do 25.09.2017. godine u 12:00 sati. Slijede podaci koji će se tražiti kod prijave: ime i prezime, datum rođenja, adresa, OIB, studij i smjer, godina studija, broj indeksa, e-mail adresa, broj mobitela.

Materijale koji služe kao priprema za testiranje možete zatražiti prilikom prijave za testiranje.

Stručno usavršavanje koje su dužni pohađati dobitnici obvezujuće stipendije priznaje se kao stručna praksa koju studenti moraju odraditi u sklopu 2. godine diplomskog studija.

Predstavljanje programa stipendiranja (kratka prezentacija stipendija) održat će se u četvrtak 21.09.2017. godine u 13:00 sati u prostoriji 2-14. Tamo možete postaviti pitanja vezana za sve što vas dodatno zanima.