Upravo završavaš ili si nedavno završio fakultet i tražiš mjesto za izbrusiti zanat?

Prototyp zapošljava entuzijastičnog početnika koji će izgraditi karijeru s nama.

Tražimo zaljubljenika u tehnologiju koji je testirao različite tehnologije, ali nije još specijaliziran. Prvenstveno tražimo sposobne osobe koje su na ti sa webom, računalima, igrama i generalno tehnologijom a nisu prespavali baze podataka i programiranje I i II na fakultetu.

Kod nas ćeš imati priliku upoznati se s web tehnologijama kao što su .NET, Javascript, PosgreSQL, HTML/CSS te mobile tehnologijama poput React Native-a.

Ideja je da sam pronađeš svoju specijalizaciju i postaneš ozbiljan softverski inženjer.

Imati ćeš priliku raditi na različitim projektima diljem svijeta te u raznim industrijama s vrlo ambicioznom ekipom. Tvoj osnovni posao biti će rješavati probleme razvojem tehničkih rješenja.

Nudimo punu radnu satnicu i ok plaću za start te okruženje i alate za progresivno učenje. Za uzvrat tražimo trud, želju za radom i učenjem te vidljiv napredak.

Ključne riječi koje bi ti trebale biti barem poznate prije nego započneš avanturu u Prototyp-u: backend, frontend, baza podataka, git, browser, IDE, konzola, dev tools, .NET, SQL, JS, HTML, DOM, CSS…

Predstavi nam se

Ne zanima nas koju kategoriju vozačke posjeduješ. Engleskim jezikom se moraš služiti u pismu i govoru. Nemoj izgubiti dane i dane na pisanje CV-a.

Idealna prijava je ona koja nam opisuje nam dosadašnja iskustva s programiranjem s primjerima koda (bilo koja tehnologija), te predstavlja znanja koja imaš. Naravno da je GitHub account s primjerima koda uvijek prednost.

Prijavi se: hello@prototyp.digital.