Unatoč početku ljetnih praznika, TERA Tehnopolis Vam daje priliku za dodatnim edukacijama koje organizira u okviru drugog po redu EIT Food Big Brand Bootcamp-a.

O čemu je riječ?

Radi se o edukativnoj radionici usmjerenoj na više različitih tema. Niz dostupnih mentora, različitih znanja i vještina, pomoći će sudionicima razriješiti širok spektar problema. Uz rješavanje ključnih problema u poslovanju, ciljevi su ovog događaja podizanje svijesti o EIT Food programu, pratećim aktivnostima i izazovima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, a posebice o definiranju mogućnosti suradnje među relevantnim nacionalnim dionicima.

Kada i gdje?

Događaj organiziramo 8. srpnja 2020. godine. Dvije su opcije za mjesto održavanja događaja. Prva je u prostorijama TERA Tehnopolis d.o.o., na adresi Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku, a druga opcija je online održavanje događaja. Točnu informaciju ćemo objaviti naknadno.

Prijaviti se možete OVDJE, a najkasnije do 30. lipnja 2020. godine.

 

Pored toga, pozivamo Vas da podržite naše kandidate u natjecanju EIT Food Demo Day koje organiziramo 22. srpnja 2020. godine. Riječ je o natjecanju koje je financirano iz programa EIT Food, a koje kandidatima daje priliku za osvajanje vrijednih novčanih nagrada. Natjecanju će prethoditi pripremna radionica u sklopu koje će kandidati proći kroz trening na neke od sljedećih tema: poslovni model, marketing, financiranje, prezentacijske vještine ili propozicija vrijednosti.

EIT Food Demo Day natjecanje će biti organizirano putem online Zoom platforme gdje će kandidati izložiti svoje inovativne ideje pred stručnim žirijem. Na kraju slijedi proglašenje pobjednika koji osvajaju novčane nagrade od 1.000, 3.000 i 5.000 eura. Kandidati koji osvoje prvu nagradu bit će pozvani na veliko finale u kojemu imaju priliku osvojiti 10.000, 15.000 i 13.000 eura.

Cjelokupni događaj će se prenositi uživo putem poveznice koju ćemo objaviti naknadno. Registrirati se možete OVDJE.