U subotu 27. veljače od 11h održava se edukativna online konferencija pod nazivom Computer Vision Talks by Visage Technologies. Konferencija je namijenjena svima koje zanima računalni vid, bez obzira na prethodno iskustvo, a sudjelovanje je besplatno.

Organizator konferencije je firma Visage Technologies koja već gotovo 20 godina uspješno razvija rješenja bazirana na računalnom vidu. Nalaze se među najbrže rastućim firmama u EMEA regiji već 3 godine, a kontinuirano rastu i kao tim, pa su tako početkom godine prešli brojku od 100 zaposlenih.

Prezentacije će voditi iskusni inženjeri iz Visage Technologies tima koji je dosad razvio dva SDKa, desetke specijaliziranih web i mobile rješenja za klijente iz cijelog svijeta, te algoritme za vrhunske automobile.

Očekuje vas čak 9 tema iz polja računalnog vida i strojnog učenja – od najnovijih istraživanja i teorije do najboljih praksi i zanimljivih primjena. Osim predavanja, konferencija nudi i odličnu priliku za networking, kao i sudjelovanje u kvizu – naravno, na temu računalnog vida. 🙂

Konferencija će se održati na engleskom jeziku, a prijave su otvorene na službenoj stranici, gdje možete pronaći i dodatne informacije o samom događaju.