Tražimo Growww pripravnike!

 

I to one koji se ne vole dosađivati i predugo čekati na svoju priliku u karijeri, ali i one koji su savjesni, žele učiti i ne odustaju nakon prve prepreke.

 

Program Growww je jedinstveni jednogodišnji pripravnički program za diplomante s mogućnošću stalnog zaposlenja, a pripravnike kroz godinu usmjerava i potiče mentor kako bi se što bolje prilagodili dinamičnom i multikulturalnom okruženju. Kroz Growww INA Grupa nudi posao s punim radnim vremenom, konkurentnu plaću i odlične mogućnosti razvoja.

 

Jesi li pravi kandidat/kinja za nas?

Imaš barem 240 ETCS-a i želiš što prije započeti svoju karijeru uz odličnu podršku i razne mogućnosti razvoja, ali i najbolje kolege? Ako je tvoj odgovor da – čekamo te! Postani dio 12. generacije Growww pripravnika, jedne od najvećih zajednica pripravnika u regiji!!

 

Radom u INA Grupi postat ćeš dio tima jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj, a time i mreže MOL Grupe što će ti dati priliku za sudjelovanje u međunarodnim projektima. Rad u INA Grupi je izvrsna prilika za upoznavanje naše industrije te sudjelovanje u vrlo uzbudljivom razdoblju transformacije energetskog sektora. Tvoj talent, inovativne i svježe ideje te naša raznolika i inkluzivna korporativna kultura savršena su formula koja nam omogućuje ispunjavanje zajedničkih ciljeva.

 

Prijave na Growww natječaje su otvorene do 30. travnja 2021. godine na našem Portalu za zapošljavanje (https://molgroup.taleo.net/careersection/external/jobsearch.ftl?lang=hr&location=4205100397), a sve dodatne informacije, koje će ti olakšati odluku, možeš pronaći na https://www.ina.hr/growww ili nam se javi na growwwINA@ina.hr.

 

Nemoj propustiti svoju priliku jer #fora je raditi u Ini!