Nastavljamo s CodeCAMP predavanjima gdje ćemo razgovarati o razvoju proizvoda tvrtke Infobip. U goste nam dolazi Krešo Žmak koji je na poziciji direktora proizvoda.

Predavanje će se održati u četvrtak, 24.11. u 18 sati u podrumu Caffe Bar Peppermint.

 

Krešo će nam ispričati kako je bilo uspostaviti razvoj proizvoda u okruženju koje je povijesno orijentirano na projektni razvoj te kako je Infobip od malog tima narastao do skoro 4000 zaposlenika diljem svijeta. Saznat ćete što sve točno sadrži Infobipov proizvod, kako je pregovarati s nekim od najvećih svjetskih tvrtki i kako izgleda priprema za izlazak na svjetsku burzu.

Krešo Žmak je direktor proizvoda u Infobipu, jednoj od najvećih svjetskih komunikacijskih platformi i pružatelja rješenja za mobilne operatere. Veći dio svoje karijere radio je u telekomima, a 2015. godine je došao u Infobip gdje je kroz nekoliko uloga u razvoju proizvoda napredovao do direktorske pozicije. U toj ulozi je zadužen za koordinaciju internih resursa u razvoju proizvoda i njihovo usklađivanje sa zahtjevima klijenata te praćenje svjetskim trendovima u mobilnim i digitalnim komunikacijama. Krešo je u svojih 7 godina u Infobipu pratio razvoj tvrtke od nekoliko stotina zaposlenika do prvog hrvatskog jednoroga.

Broj sudionika je ograničen i potrebno se prijaviti za sudjelovanje, a poslije predavanja nastavljamo druženje u Peppermintu!

Link za prijave: https://forms.gle/A3grZF5nJcaAF46B7

 

https://www.linkedin.com/events/codecamp-razvojiprodajasoftvers6999037022652764160/comments/

 

Vidimo se!