Drage studentice i studenti,

Izrazito nam je zadovoljstvo ovim putem predstaviti  svoje djelovanje i na taj način omogućiti vam što bolje upoznavanje s našim radom, članstvom, i što je za vas najvažnije ; -konkretnom poslovnom praksom.

Obzirom da smo dosad imali uspješnu suradnju sa studentima Ekonomskog i Pravnog fakulteta, od kojih su neki nakon odrađene prakse zasnovali stalni radni odnos kod naših članova, iskreno vjerujemo kako  ćemo i sa vama, studentima Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku nastaviti uspješno surađivati.

Poznavajući gospodarsku situaciju naše zemlje, a posebno naše regije, upoznati smo s problemom vas kao mladih, koji sve teže pronalazite motivaciju za razvitak vaše karijere i ostanak u našoj zemlji nakon završenog studija.

Upoznati sa svime gore navedenim, HUP svojim djelovanjem pokušava što više približiti akademsku zajednicu i gospodarstvo time što preko svojih članova omogućava najboljim studentima stručnu praksu i mogućnost zaposlenja kod istih ( ukoliko se studenti dokažu kroz praksu poslodavcima i isti se odluče za zasnivanje radnog odnosa).

Ukoliko želite znati više o nama, našem radu i budućim događanjima, sve obavijesti možete  pronaći na našoj internet stranici: www.hup.hr,  kao i na društvenim mrežama koje su navedene na istoj.

Nadamo se uspješnoj suradnji i vašem uspjehu na fakultetu.

HUP