Poštovani poslodavci,

evo prilike da budete podrška studentima u razvoju njihovih ideja, bilo da je riječ o idejama s komercijalnim potencijalom ili jednostavno o softveru/maketi koja je njima, eto “fora”. Naravno, sve bi ideje bile u najširem kontekstu riječi vezane za elektrotehniku, računarstvo ili IT. Detalje možete pronaći na linku:http://pro-student.ferit.hr/a u nastavku su neka kratka pojašnjenja u nadi da ćete se zainteresirati za ovaj oblik suradnje.Natječaj smo koncipirali kao dva poziva:– KOMPOT – poziv za ideje s komercijalnim potencijalom- ZAPRO – poziv za prezentacijski zanimljive projekteZadnji poziv je bio završen početkom lipnja 2017. godine:http://pro-student.ferit.hr/natjecaj17.phpte smo ove godine odabrali ukupno sedam studentskih projekata za koje se nadamo da će do kraja 2017. godine doći i do uspješne realizacije: https://www.ferit.unios.hr/studenti/sve-obavijesti/3699#3699

Ukupno u zadnje tri godine studenti su predložili preko 50 ideja od kojih je dosad 10-ak i uspješno realizirano:http://pro-student.ferit.hr/povijestprostudenta.phpte se nadamo da će i neki od ovogodišnjih sedam odabranih projekata također do kraja 2017. godine doći na popis uspješno realiziranih ideja. Na koji se način možete uključiti sljedećih godina?– možete jednostavno dati podršku studentima koji budu najbolji na ta dva pozivaKakva podrška može biti?– možete studentima pomoći savjetom (stručnim, tehničkim, bilo kakvim), ali i konkretnije. Evo na linku: http://pro-student.ferit.hr/partneri.php možete vidjeti što nude dosad dogovoreni partneri, pa slično možete i Vi ponuditi, a naravno dobrodošle su i dodatne ideje- dakle, podrška ne mora biti izravno financijskaZainteresirani ste biti partner na Pro-Studentu. Što napraviti?– samo se javite na adresu kruno.milicevic@ferit.hr i javite kakvu biste podršku dali i na kojem od poziva (KOMPOT ili ZAPRO), te bi li predstavnik vaše tvrtke htio biti član ocjenjivačkog povjerenstva za poziv na kojemu ste partneri (ovo nije uvjet, ali je dobrodošlo).

Možete se javiti da budete partner na bilo kojem od poziva, pa i na oba 🙂 Unaprijed zahvaljujemo na razmatranju ove mogućnosti!