Rok za prijavu na BIRD Academy 2016 je produljen do 22.05.2016! Prijavite se što prije jer predavanja počinju 06.06.2016!

 

Vidite se kao konzultant za područje implementacije sustava za podršku poslovnom odlučivanju i Big Data sustava? Želite vidjeti kako funkcionira tvrtka čije je tržište cijeli svijet? Želite prije stalnog zaposlenja dodatno ojačati svoja znanja i osjetiti što znači raditi na projektu, surađujući s vrhunskim stručnjacima iz tog područja?

 

Poslovna inteligencija d.o.o. ove godine pokreće novi ciklus programa selekcije, pripreme i zapošljavanja mladih talenata – BIRD Academy 2016.

Ako ste upravo prijavili diplomski ili ste diplomirali u području računarstva ili matematike, imate odličnu priliku pridružiti se našoj novoj BIRD Academy generaciji.

 

Budite jedan od 15 odabranih stažista koji će tijekom dva mjeseca proći poslovnu i specijalističku tehničku edukaciju iz područja podatkovne integracije, big data područja i upravljanja performansama  uz podršku i nadzor predavača i mentora, direktora konzaltinga i vodećih konzultanata u Poslovnoj inteligenciji, vrhunskih stručnjaka u svojim područjima s dugogodišnjim iskustvom na našim projektima diljem svijeta. S polaznicima BIRD akademije sklapamo Ugovor o radu na određeno vrijeme za vrijeme trajanja BIRD Akademije ili studentski ugovor ukoliko, polaznik još nije diplomirao. Ukoliko polaznik uspješno završi BIRD akademiju nudimo mogućnost zaposlenja te sklapanje pripravničkog ugovora.

 

Ako ste zainteresirani sudjelovati u programu BIRD Academy 2016, molimo vas da nam pošaljete svoj životopis, motivacijsko pismo i dokaz o prijavi diplomskog rada ili scan diplome i to najkasnije do 22.05.2016. Traženu dokumentaciju molimo slati isključivo na. BIRDAcademy2016@inteligencija.com.

 

Iskoristite mogućnost obogaćivanja do sad stečenih znanja, kroz sustavan program edukacija iz područja metodologija, softvera i industrija kroz koji će vas provesti vodeći stručnjaci.

 

Uspješno završite BIRD Academy i postanite član tima Poslovne inteligencije!

 

Poslovna inteligencija je vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i Big Data rješenja u regiji. Poslujemo kroz urede u Zagrebu, Londonu, Beogradu, Podgorici, Sarajevu i Ljubljani, a radimo na projektima na četiri kontinenta. Također razvijamo vlastite proizvode iz domene poslovne analitike i velikih podataka te sudjelujemo na izazovnim razvojnim i istraživačkim projektima financiranim od strane Europske unije, kroz koje stječemo znanja i gradimo inovativna rješenja iz našeg područja.