Kvalitetan, funkcionalan i lijep softver. To je ono što radimo u Gauss Developmentu. Strast i specijalnost su nam izrada web stranica, mobilnih aplikacija, web trgovina i poslovnih rješenja po mjeri, a sve se više okrećemo i razvoju vlastitih produkata te game developmentu.

gauss

Započeli smo (sad već davne) 2012. godine kao mali tim od svega nekoliko ljudi. Danas nas ima preko 60 stručnjaka iz različitih područja i svakim danom sve više rastemo. Iza nas je veliki broj uspješnih radova te suradnja s brojnim domaćim i inozemnim klijentima.

Mladi smo! Prosjek godina u Gaussu je 28. A kad smo kod demografskih podataka, možemo se pohvaliti i kako su svi naši projekt menadžeri žene.

gauss1

Svoje znanje volimo dijeliti. Studentima dajemo priliku da nam se pridruže, steknu iskustvo te postanu dio našeg tima. S istim ciljem u sklopu tvrtke Gauss d.o.o. djeluje i naša škola Gauss Informatika. Edukacijama u području Web, Android i iOS developmenta želimo stvoriti kvalitetan kadar na ovom brzorastućem tržištu. Programe provodimo u malim grupama, kako bi se predavači mogli kvalitetno posvetiti svakom polazniku. Učenje se u startu odvija kroz praktičan rad – na konkretnim projektima, a o uspješnosti ovakvog pristupa i same škole govori činjenica da je preko 65% polaznika još za vrijeme ili neposredno nakon završene edukacije dobilo posao!

Pregledaj naše radove i saznaj više o nama na http://gauss-development.com/ ili nas pronađi na društvenim mrežama. Radujemo se suradnji!