Siemens Convergence Creators globalni je ponuđač inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa u području komunikacija i multimedije. Zahvaljujući dugogodišnjoj ekspertizi u vođenju kompleksnih internacionalnih projekata u različitim industrijama na području komunikacija, dokazali smo se kao pouzdani poslovni partner klijentima u više od 70 zemalja svijeta.

Naši kupci i partneri su vodeće svjetske tvrtke, proizvođači telekomunikacijske opreme, pružatelji komunikacijskih usluga, izdavačke i medijske tvrtke, javna uprava, pružatelji infrastrukturnih usluga, svemirske agencije i satelitski operateri.

U Hrvatskoj uspješno poslujemo od 1995. godine kao dio lokalne Siemensove kompanije, a od početka 2013. godine smo samostalna kompanija u okviru globalnog Siemensovog koncerna s gotovo 200 stručnjaka na lokacijama u Osijeku, Zagrebu i Splitu.

Tražimo više osoba za radno mjesto Java razvojni inženjer (m/ž)

Što je potrebno kako bi se kvalificirali za ovaj posao?

  • strast prema stvaranju softvera
  • komunikativnost i sklonost timskom radu
  • poznavanje objektnog programiranja u programskom jeziku Java
  • dobro vladanje engleskim jezikom, u govoru i pismu
  • želja za učenjem novih tehnologija

Što nudimo?

Ako ste samostalna, samouvjerena i dinamična osoba zainteresirana za rad na najnovijim tehnologijama, onda je ovo prilika za Vas. Omogućit ćemo Vam stručno usavršavanje i razvoj, stjecanje dragocjenih interkulturalnih iskustava kroz rad na međunarodnim projektima u timovima vrhunskih stručnjaka, kao i stimulativna primanja i napredovanje u skladu s iskazanim rezultatima.

Poveznice:

Kontakt: boris.bajtl@siemens-convergence.com