Naš QA tim treba još jednog testera!

UHP Digital je programerska tvrtka koja se bavi razvojem digitalnih rješenja. Radimo s europskim i svjetskim klijentima, a naša rješenja pokrivaju širok spektar područja: od medicine i farmacije, nutricionizma preko sporta i avijacije do logistike. Više o nama možete pronaći na našoj web stranici: http://www.uhp-digital.com/

Naš idealan tester je proaktivna i motivirana osoba. Očekujemo da naš QA ima interes za web i mobilne tehnologije, da svojim analitičkim okom vidi ono što drugi ne vide, da razumije procese testiranja i da ima osnovna tehnička znanja. Također, znanje engleskog jezika je must-have.

Od nas možete očekivati podršku u radu – timski rad i timsku atmosferu. Platit ćemo vas s obzirom na vaše iskustvo i vaše sposobnosti. Uspjeh u radu nagrađujemo, a osiguravamo vam i vrijeme za samostalno učenje i odlazak na konferencije kako biste postali što uspješniji.

Naši uredi u Zagrebu i Osijeku opremljeni su prema željama naših zaposlenika pa ćete tako u njima pronaći feedback device-ove, malu knjižnicu i hrpu kave i čajeva.

Ukoliko želite raditi, učiti i napredovati– javite nam se do 28.02. na posao@uhp-digital.com