Dragi studenti,

tražite li praksu, rad preko studentskog servisa ili trajno zaposlenje, pogledajte što tražimo u Plavoj tvornici i prijavite se na sljedećem linku: factory.hr/jobs

Trenutno smo u potrazi za:

Za ista radna mjesta omogućavamo prakse i rad preko studentskog servisa tijekom cijele godine: prakse

Imate li bilo kakvih pitanja u vezi otvorenih natječaja ili prakse, budite slobodni kontaktirati nas na marko.hr@factory.hr

Plava tvornica je agencija koja se bavi dizajnom i razvojem mobilnih i web aplikacija. Neki od naših klijenata su Plitvička jezera, Index.hr, Strukturni i europski fondovi te inozemni klijenti poput kuvajtske Taw9eel grupe, fitness aplikacije SheypMe (SAD) te brojni drugi iz Australije i Engleske (NDA).

U uredima u Virovitici i Osijeku zapošljavamo 28 ljudi koji su uvijek spremni pomoći novim mladim kolegama u učenju i napredovanju. 

U timu se stavlja naglasak na učenje, napredovanje i praćenje tehnologijskih trendova te primjeni istih u projektima.

Studentima pružiti kvalitetnu praksu i iskustvo rada u području interesa gdje ćete steći čvrste temelje za daljnje usavršavanje. Također, želimo ih naučiti kako pristupati problemima i samostalno istraživati.

Smatramo da je rad u developmentu poziv, a ne samo posao, te da učenje i napredovanje nikada ne staje. Našim pristupom praksi, želimo vam pružiti smjernice i alate koji će vam koristiti u daljnjoj karijeri.