Tvrtka CET – Cutting Edge Technologies d.o.o. iz Čakovca održat će predavanje o interprocesnoj komunikaciji i GW rješenjima u automobillima.

Predavanje će se održati 15.05.2018. u 14:30 u dvorani K2-12 i trajat će 90 min.

Cilj predavanja bit će prezentacija toka informacije od senzora do korisničkog sučelja koje vozač vidi. Ono na što će se posebno obratiti pozornost u predavanju je prijelaz informacija iz jedne domene u drugu. Vidjet ćemo kako se GW uklapa u tom kontekstu i koje su njegove koristi. GW koji će se prezentirati je od tvrtke CETITEC Gmbh.

Predavanje će održati Stjepan Gornik, mag.ing.eit. Stjepan je rođen u Zagrebu i diplomirao je 2015. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu na smjeru Elektroničko i računalno inženjerstvo. Nakon studija zapošljava se u tvrtci CET d.o.o. gdje od početka radi na razvoju ugradbenih komunikacijskih računalnih sustava za autoindustriju. Osim rada na razvoju računalnih sustava, Stjepan je i voditelj ureda tvrtke CET d.o.o.

Pozvani su svi zainteresirani studenti, a posebno oni koji sudjeluju na predmetu “Računalne mreže i protokoli u automobilu” budući da je predavanje primjena u praksi svega što se proučava na predmetu.