Redovno studiraš na FERIT-u, pa tvoje znanje u području elektrotehnike, računarstva i informatike svakim danom raste. Kada bismo pogledali tvoj indeks, vidjeli bismo da redovno polažeš ispite. Ako još i engleski kao hrvatski zboriš te znaš barem dva profesora koji su ti spremni napisati preporuku – prijavi se i osvoji PBZ stipendiju!

Svaki mjesec sjest će ti 3.000 kuna na račun, a kada završiš studij, imat ćeš priliku pokazati što znaš na radnome mjestu u Privrednoj banci Zagreb.

Imat ćeš priliku raditi sa suvremenim tehnologijama, NoSQL bazama podataka, programirati u Javi te nastaviti učiti uz razne programe edukacija. Osim toga, vjerujemo da ćeš uživati raditi ono što voliš u snažnom PBZ IT timu s preko 400 zaposlenih gdje ti znanja, podrške, zabave i mentorstva neće nedostajati.

Budući da Privredna banka Zagreb stalno ulaže u tehnološki razvoj i intelektualni kapital, odlučili smo stipendirati 30 vrijednih studenata iz IKT područja. Više informacija možeš pronaći na student.pbz.hr, a sa svim dodatnim pitanjima javi se na stipendija@pbz.hr!