Poštovani,

s velikim Vas zadovoljstvom pozivamo na interaktivnu tribinu “Budućnost u Hrvatskoj” koja će se održati u ponedjeljak 15. travnja 2019. u 11:30 sati na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku.

Interaktivna tribina u Osijeku dio je aktivnosti koje Večernji list i Poslovni dnevnik provode u sklopu velike nacionalne akcije “Hrvatska pamet Hrvatskoj” čiji je cilj progovoriti o važnosti zadržavanja mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj.

Dođite, poslušajte i doznajte kako sudjelovati u natjecanju studentskih razvojnih projekata, koje su vrijedne nagrade za tri najbolja rada i kako su mladi poduzetnici ostvarili uspješan biznis u Hrvatskoj.

Sve zainteresirane studente također pozivamo da nam se pridruže na okruglom stolu “Budućnost u Hrvatskoj” koji će se održati na istoj lokaciji u 10 sati te na otvorenju izložbe “Večernji list: zajedno smo 60 godina” u predvorju na 2. katu Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u 11 sati.

U privitku je službenu pozivnicu i program događanja, a više informacija o akciji dostupno je na linku: www.poslovni.hr/hph

Za sva dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju.

Večernji list i Poslovni dnevnik

 

Pozivnica_Interaktivna tribina_Osijek

Program_Buducnost u Hrvatskoj_Osijek