Pred tobom je završetak akademske godine i već sada znaš da ćeš ovo ljeto raditi posao koji ne voliš, ali donosi nešto love?

Mi imamo bolju ideju!

Ovo ljeto (ili barem dio ljeta) uloži u sebe, jer to je jedini ulog koji će ti se višestruko vratiti.  Ulaganjem u sebe, kroz praksu, čitanjem dodatne literature, gledanjem videa na teme koje te zanimaju, uvijek ćeš biti bolja verzija studenta za kojeg će se poslodavci boriti.

Ali prije nego doneseš odluku, dopusti nam da ti kažemo zašto su nas brojni studenti već odabrali za praksu i koje su prednosti prakse u Factory-u.

 

Factory nudi prakse u dva grada

Studentima nudimo prakse u Osijeku i Virovitici na svim developerskim pozicijama. Android, iOS, frontend, backend, možeš birati, a mi ćemo osigurati najbolje mentore s višegodišnjim iskustvom kako bi tvoje vrijeme na praksi bilo maksimalno iskorišteno. Svjesni smo činjenice da nisu svi studenti iz Osijeka, a praksa u dva grada omogućava ti da odlučiš koji grad ti je bliže kući, pa uz učenje, ovo ljeto možeš provesti i doma.

 

Individualiziran pristup svakom praktikantu

Odrađivanje prakse ulog je u vrijeme studenta  i u vrijeme naših developera, zato ne pristajemo na loše utrošeno vrijeme ni s jedne strane. Svaki student prilikom prijave na praksu odabire tehnologiju koja ga zanima, rješava inicijalni zadatak i na kraju na temelju pokazanog znanja za njega pišemo i pripremamo plan i program prakse. Tijekom vremena provedenog na praksi, trudimo se proći sve što smo unaprijed dogovorili kako bi tvoje znanje nadogradili, na obostrano zadovoljstvo.

 

Iskusni mentori tvoji su džokeri kada zapneš

Svakom studentu prije početka prakse dodijelimo mentora koji će pratiti njegov razvoj, pomagati kada zapne i dati feedback na sve što se odradi. Naše timove čine mladi dečki i djevojke koji  imaju veliko iskustvo u radu na tehnologijama, ali i mentoriranju drugih. Biti dio takvih timova ima mnogobrojne prednosti, a ono što volimo izdvojiti je znanje koje neće izostati nakon odrađene prakse!

 

Nakon prakse, nudimo plaćenu praksu

Više puta se dogodio scenarij: student dođe na praksu, zadovoljan je s nama, mi smo zadovoljni s njim, ostao mu je još samo diplomski za napisati, a praksu je odradio i što tada? Tada Factory nudi plaćene prakse, a nakon plaćenih praksi i diplome obično, na obostrano zadovoljstvo, potpisujemo ugovor na neodređeno. U tom slučaju, ti imaš osiguran posao, vrhunski tim uz sebe, primanja koja određujemo na temelju tvog znanja i kompetencija, a mi imamo najbolje developere koji su uz nas od svojih početaka. 

 

“Proširivanje znanja uz odlične mentore i atmosferu svakako su glavni razlozi zbog kojih svaki student treba doći na praksu.”

– rekao je Zvonimir kada smo ga pitali zašto bi studenti trebali doći na praksu u Factory. Svi koji su bili kod nas na praksi sa sobom su ponijeli usvojeno znanje, ali i opći dojam atmosfere koja vlada u našim uredima. Kod nas je atmosfera uvijek opuštena, svi su prijateljski raspoloženi, ako trebaš pomoć, a tvog mentora u tom trenutku nema, ne brini, svaki od  kolega sa zadovoljstvom će uskočiti u pomoć.

Na našem blogu redovno pišemo o iskustvima s prakse, pa nemoj propustiti pročitati što drugi kažu! Sva iskustva nalaze se na factory.hr/prakse.

 

Praksa je super, ali faks je na prvom mjestu

Tijekom studiranja cilj svakog studenta je samo jedan – sve odraditi u roku. Obaveze koje imaš za faks uvijek su na prvom mjestu i time ćemo se voditi i dalje!

Također, vodimo računa o tome da tijekom prakse ostavimo dovoljno slobodnog vremena za učenje, kolokvije, ispite ili neke druge obaveze koje imaš, a posao kod nas organizirati ćemo u skladu s tvojim obavezama i našim radnim vremenom.

 

Proglašeni smo Prijateljima studenata!

Tijekom 2018.g u našim uredima praksu je odradilo 24 studenta! Bio je to velik ulog vremena i truda koji smo posvetili svakom pojedinačno, ali višestruko su studenti nama dali. 7 njih je ostao na plaćenim praksama i pokazalo nam da svaki mjesec trebamo biti sve bolji kako bi im omogućili najbolje mentore, najbolja znanja, najbolje planove edukacije i rad na najboljim projektima. Od 7, troje je ostalo u Factory-ju na ugovorima na neodređeno!

Naš rad tijekom godina prepoznat je među studentima, a za prošlu godinu, Udruga eStudent proglasila nas je Prijateljima studenata.

Nije li to odličan razlog da se prijaviš na praksu u Factory?

Ako se pronalaziš u svemu što smo napisali, sredi životopis, odvoji vrijeme za nas, javi nam se i pretvori svoje vrijeme u vrijednost!

Link za prijavu na praksu factory.hr/prakse

Sretno s prijavom!