Pozivamo sve zainteresirane da posjete Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek i sudjeluju na 2. Danu doktorskih studija koji će se održati 30. svibnja 2019. godine. Skup počinje u 11:30 na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Kneza Trpimira 2b u predavaonici T2-14.

Na Danu doktorskih studija imamo posebno zadovoljstvo predstaviti Poslijediplomski sveučilišni studij elektrotehnike i računarstva. Dobitnik nagrade za iznimno uspješan znanstveno-istraživački rad za akademsku godinu 2018./2019. dr. sc. Ivan Vidović prikazat će rezultate doktorskih istraživanja i planove istraživanja. Predstavit ćemo što je dvojni doktorat i istraživanje dr.sc. Hrvoja Leventića koji je prvi i za sad jedini na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku stekao dvojni doktorat.

Ova vrsta okupljanja doktoranada, mentora kao i studenata druge godine diplomskoga studija pruža nam svima izvrsnu priliku za razmjenu iskustava i ideja u područjima istraživanja kao i u znanosti općenito.

 

Program

11.30 Otvaranje Dana doktorskih studija

izv. prof. dr. sc. Irena Galić, prodekanica za znanost i poslijediplomske studije

11.40 Istaknuti mladi znanstvenik za akademsku godinu 2018./2019.

dr. sc. Ivan Vidović

11.55 Dvojni doktorat (JointPhD)

dr. sc. Hrvoje Leventić

12.10 Završna riječ