Infobip[#Internship]. Kako je raditi kao inženjer u kompaniji koja svojim rješenjima dopire do više od 7 milijardi ljudi i uređaja? Od danas to mogu istražiti IT studenti koji se odluče prijaviti na Infobipov program prakse.  

Prijave su otvorene do 13.6. za studente preddiplomskog i dodiplomskog studija te nedavno diplomirane iz područja IT-a i to za 3 pripravničke pozicije – Software Engineer, Presales Engineer i Technical Engineer. Program za navedene pozicije traje 10 tjedana. Bez obzira vole li više kodirati ili žele brusiti znanje fokusirajući se na poslovnu stranu priče i kreirati tehnička rješenja prema klijentima ili biti osoba koja će rješavati tehničke probleme, Infobip svim IT studentima nudi priliku za učenje.

Program je dio strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere na stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja i studentima omogućuje da razvijaju karijeru, steknu globalno iskustvo i rade na projektima od svjetskog značaja.  

Program uključuje 2-tjedni edukacijski program u Vodnjanu na našem kampusu. Nakon toga studenti prolaze kroz daljni program u uredima u Zagrebu, Rijeci i Vodnjanu. Software Engineer-i mogu odabrati i Split kao lokaciju.

Još tri razloga za uključivanje u program:  

  • Rad na razvoju rješenja koja koriste najpoznatiji svjetski brandovi  
  • Prilika za učenje uz industrijske lidere i mentore  
  • Iskustvo života i rada u najvećem regionalnom tehnološkom kampusu u prva dva tjedna programa
  • Za više informacija o programu i ako se želite prijaviti  – LINK
  • A kako je protekao Spring Internship možete vidjeti OVDJE.