Poštovani,

 

 

po 19. put za redom Ekonomski fakultet u Osijeku organizira međunarodnu znanstvenu konferenciju Business Logistics in Modern Management koja će se održati 10. i 11. listopada 2019. Program konferencije možete pronaći ovdje, a dodatne informacije na našoj internet stranici: http://blmm-conference.com/.

 

Ovim putem pozivamo Vas i Vaše kolege da nam se pridružite na prezentacijama i raspravama tijekom konferencije. Osim niza zanimljiv izlagača i tema, ove godine posebno ističemo dva iznimno zanimljiva keynote speakera (Prof. Arthur V. Hill – John and Nancy Lindahl Professor, Carlson School of Management, University of Minnesota, USA i Dr. Alexander Trautrims – Nottingham University Business School, Great Britain). Prof. Hill će nam govoriti o novim pristupima prognoziranju potražnje, dok će dr. Traturims održati predavanje o modernom ropstvu u današnjim opskrbnim lancima. O njima i njihovim predavanjima koje će održati možete više saznati ovdje.

 

Također, u petak 11. u prijepodnevnim satima, predstavit će nam se osječka tvrtka Gideon Brothers s prikazom njihovog rada na inteligentnoj automatizaciji, odnosno predstavit će njihove skladišne robote.

 

Veselimo se Vašem dolasku!