TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB za Hrvatsku, 30. i 31. listopada 2019. godine organizira Big Brand Bootcamp 2019, na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek. Big Brand Bootcamp 2019 posvećen je poduzetnicima u poslovanju vezanom uz sektor hrane. Tijekom dva dana Bootcamp-a mogu riješiti jedno ili nekoliko gorućih poslovnih problema svog rada. Stručnjaci u poljima relevantnim za poljoprivredno-prehrambeni sektor mogu izgraditi ili ojačati svoj ugled mentorirajući poduzetnike u sklopu individualnih konzultacija “face-to-face” ili putem Interneta.

Drugi dan Bootcamp-a, 31. listopada 2019. godine, s početkom u 18:00 sati, prof.dr. Mladen Radišić sa Sveučilišta u Novom Sadu te Danijel Pavlica iz tvrtke InoSens iz Novog Sada, predstavljaju novi akceleratorski program Block.IS. Riječ je o Programu namijenjenom malim i srednjim poduzetnicima koja pripremaju razvoj proizvoda, procesa i poslovnih modela koji se temelje na tzv. blockchain tehnologiji te imaju dobre tržišne potencijale u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, logistici i financijama.

Akcelerator će podržati male i srednje poduzetnike i start-up-ove iz ICT sektora, od same ideje do njezine komercijalizacije, pružajući im odgovarajuću poslovnu i tehničku podršku te financiranje. Kako bi pomogao osnivačima u izgradnji visokotehnološkog poslovnog pothvata, Block.IS nudi mogućnost financiranja u iznosu od 2.8 milijuna eura kroz dva otvorena poziva.

Sudjelovanje na prezentaciji programa Block.IS je besplatno, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja mjesta. Prijaviti se možete najkasnije do 30. listopada 2019. godine, do 17:00 sati, putem sljedeće poveznice.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na događaju EIT Food Big Brand Bootcamp, prijaviti se možete najkasnije do 29. listopada 2019. godine, putem sljedeće poveznice. Sudjelovanje je također besplatno, a prijava je obavezna zbog ograničenog broja mjesta. Cjelokupni program događaja je dostupan na sljedećoj poveznici.

Veselimo se Vašem dolasku!

TERA i Block.IS tim