Visoko učilište Algebra održava zimsku školu u području računarstva na temu Internet of Things: Izrada Iot sustava za pametne kuće, koja će početi 17.veljače i traje 2 tjedna, u okviru projekta ALGEBRA (TIIT) – Transformacija i internacionalizacija IT studija Algebra, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Zimska škola prvenstveno je namijenjena studentima upisanima na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj na diplomski ili postdiplomski studij.

Program se izvodi na engleskom jeziku.

Cilj programa je prije svega upoznati studente s arhitekturom i sastavnim elementima IoT sustava te ih potom motivirati da osmisle primjenu toga sustava. Svi studenti koji uspješno završe zimsku školu osvojit će 6 ECTS-a.

U privitku se nalazi brošura s detaljnijim informacijama, a možete se informirati I na web stranicama: https://www.algebra.hr/kampanje/internacionalizacija-visokog-obrazovanja/zimska-skola/.

Za sva pitanja na raspolaganju je Asistentica projekta, Marcela Pavlica putem e-maila international-office@algebra.university.

Rok za prijavu je 26. siječnja 2020.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Više informacija o EU fondovima molimo potražite na stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr.

IoT_brosura_Algebra TIIT