Sve studente koji već sada razmišljaju o prvim koracima u karijeri, mogućnostima obavljanja stručne prakse ili o radu putem Student servisa, pozivamo da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata u APIS IT-u u petak, 20. ožujka 2020. godine u vremenu od 9:30 do 11:30 sati.

Ove godine smo vam pripremili zanimljiva predavanja o agilnom razvoju u APIS IT-u, kompleksnom Informacijskom sustavu kulturne baštine „Teuta“ te tehnologiji obrade velikih podataka i strojnom učenju kao grani umjetne inteligencije.

Naravno, otkrit ćemo vam detalje i dati pokoji savjet kako se najbolje prezentirati prilikom selekcijskog postupka kod zapošljavanja i što sve trebate učiniti kako biste kod nas obavljali stručnu praksu ili radili putem Student servisa.

Za one koji još nisu čuli za nas (u što nam je teško povjerovati), APIS IT ima tradiciju dulju od pola stoljeća i kao takvi se možemo smatrati začetnicima informatizacije u Hrvatskoj, a do danas smo zadržali status partnera u digitalizaciji javne uprave.

To drugim riječima znači da su nam povjereni neki od ključnih i najkompleksnijih državnih sustava i projekata koje razvijamo i održavamo već godinama, poput e-Porezne, fiskalizacije, informacijskog sustava za provođenje izbora ili nekih novijeg doba, poput državnog Clouda ili IT koordinacije predsjedanja RH Vijećem EU.

Ako već niste, prijaviti se možete na email: danotvorenihvrata@apis-it.hr.

Veselimo se vašem dolasku!

 

APIS IT