Besplatni seminari za buduće developere

POZIVNICA NA ONLINE/OFFLINE BESPLATNE SEMINARE 

Java programer – gdje početi?

Ovo je Java seminar za početnike. Ako želite programirati, a ne znate kako, mi ćemo vam na ovom seminaru probati to olakšati. Na seminaru će stručnjak Tomislav Jakopec prezentirati osnove i uvod u Java programiranje kako bi vas pripremili za posao Junior Java developera. Ujedno ćemo praktično prezentirati kratak pregled potrebnih znanja koja Vam mogu olakšati da započnete karijeru Java developera.

Besplatni seminar će se održati u četvrtak, 25. ožujka 2021. u 18:00 sati.

Uvod u PHP i razvoj aplikacija-Ako tražite karijeru u web razvoju

Zvanje programera danas je traženo više nego ikad, a prema posljednjim statistikama najveće šanse za zaposlenjem imaju i imati će upravo osobe koje su vješte u jednom ili više programskih jezika.

Ako vas zanima kako naučiti programirati ili koji programski jezik odabrati, ovaj besplatni seminar vas može usmjeriti ka pravom putu.

Na predavanju će biti predstavljen program edukacije za PHP developera. Ujedno će stručnjak Edunove Tomislav Jakopec napraviti kratak pregled znanja programera koja će Vam u skoroj budućnosti omogućiti da postanete PHP developer.

Seminar će se održati u četvrtak,  01. travnja 2021. u 18:00 sati.

NAČIN PRIJAVE
Broj mjesta za sudionike besplatnih seminara je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Pošaljite svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv seminara na seminar@edunova.hr