Iskoristite svoj životopis za prijavu na drugi Job Fair Meetup i upoznajte predstavnike iz 55 tehnoloških poduzeća iz sedam industrija!

 

Što je Job Fair Meetup?

Cilj Job Fair Meetupa je hrvatskim studentima pružiti novu priliku za pronalazak karijere, umrežavanje i razmjenu znanja s 55 vrhunskih poduzeća koja će se predstaviti na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te u Klubu studenata elektrotehnike u Zagrebu, ali i online od 10. do 14. svibnja 2021. godine, stoga  osigurajte svoje mjesto, uživo ili online, na vrijeme! Saznajte sve o karijernim prilikama u opuštenoj atmosferi putem ležernog umrežavanja i sudjelujte u neformalnom dijeljenju iskustava, ali i stjecanju novih znanja na talkovima, radionicama i panel raspravama. Samo par klikova dijeli vas od početka razvijanja karijere u Hrvatskoj i upoznavanja sa stručnjacima iz industrije.

Prijavite se danas

Registrirajte se putem Job Fair Meetup internetske stranice i predajte životopis, jer bez toga nećete moći doći na Meetup uživo niti pratili prijenos od doma. Uz to, svi životopisi će biti dostupni svih poduzećima Meetupa tako da i dalje imate priliku biti pozvani na razgovor za posao! Ako dolazite uživo, obavezno odaberite talk, radionicu ili panel raspravu na kojoj želite sudjelovati kako biste rezervirali svoje mjesto.

Dijeli se i nagrada

Kod prijave na Job Fair Meetup možete ispuniti i polje “Prijedlog slogana Job Fair Meetupa” čime se uključujete u nagradni natječaj “Predloži moto i ulovi novi G9 Moto”, u kojem možete osvojiti novu Motorolu Moto G9 Power i godišnju pretplatu na časopis VIDI! Detalje nagradnog natječaja možete pročitati u Pravilniku.

Job Fair Meetup će biti organiziran u skladu s važećim epidemiološkim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, koje će vrijediti u periodu organizacije događaja.

Za više informacija pratite Job Fair Meetup internetsku stranicu, Facebook stranicu, Instagram profil i YouTube kanal. Drugi Job Fair Meetup organiziraju FER, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SS FER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET).