Kako razvijamo Photomath – iz perspektive mobile tima 👇

Na ovom predavanju Petar i Domagoj će opisati proces razvoja Photomath aplikacije na iOS i Android platformama. Sudionike će upoznati sa strukturom aplikacije provodeći ih kroz njezinu arhitekturu i tehnologije koje primjenjuju. Objasnit će kako izgleda release cycle kroz dinamiku rada s ostalim timovima te otkriti koje su zadaće i odgovornosti mobile developera.
Psvoji super poklon pakete Photomatha i pitaj predavače sve što te zanima!
💬 Predavači 💬
Domagoj Boroš, iOS Koordinator
Domagoj je prije šest godina bio student FER-a, a danas je voditelj iOS tima za razvoj Photomath iOS aplikacije. Kako? Njegova karijera započela je studentskim radom na verziji Photomath 2 na kojoj je uz iOS development prošao razvijanje i primjenu Core i ML tehnologija. Radom u Microblinku i Photomatu stekao je iskustvo u izradi i dizajnu aplikacijskih arhitektura i njegovog UI-a, ali i osvijestio svoju strast prema pixel perfekt UI i UX te Apple sustavima. Za njega iOS development nije samo posao već izazovno i zanimljivo iskustvo.
Petar Alilović, Android Koordinator
Senior Android inženjer i voditelj Android tima u Photomathu. Još tijekom studiranja radio je u IT agencijama i ima iskustva u dizajniranju i implementiranju softverskih rješenja. Nakon završenog fakulteta iskušao se i u podizanju svog startupa. Zavolio je rad na proizvodu i usmjerenost na najbolje moguće rješenje te je takvu kulturu pronašao u Photomathu. Android developmentom se počeo baviti dok je Android Jelly Bean verzija još bila popularna.
Prijave
Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu putem ovog obrasca:
👉 https://docs.google.com/…/1nFzxlqHAtxP0M8vaH5KeIdL…/edit
Svi prijavljeni će na dan meetupa dobiti Zoom poveznicu za sudjelovanje putem e-maila koji ostave u prijavi.
Što je Photomath Talks?
Serija besplatnih online meetupova za tehnološku zajednicu na kojima ćemo ispričati što i kako rade naši inženjerski timovi te koje sve složene tehnologije pogone ovu naizgled jednostavnu aplikaciju. Naša mobilna aplikaciju samo je “vrh sante leda”, a kroz seriju meetupa koje planiramo organizirati, naši će iskusni inženjeri približiti unutarnje funkcioniranje Photomatha poput procesa razvoja sadržaja i web softverskih infrastruktura koje to sve omogućuju
Sve novosti možeš pratiti na službenom Facebook eventu: https://fb.me/e/J4bhReOb