Željan si učenja, zanima te programiranje, i želiš zaraditi – iskustvo, a i novac? Odlično, imamo super vijest za tebe – ovo ljeto organiziramo našu prvu školu iOS-a.

 

iOS Summer School praksa je u trajanju od tri mjeseca, tijekom koje ćeš učiti o razvijanju funkcionalnih iOS aplikacija u najnovijem Appleovom frameworku, SwiftUI-u. No ne brini, neće sve ostati na teoriji – na kraju prakse imat ćeš portfolio s desetak manjih aplikacija, koje si razvio ti sam. Okej, uz pomoć mentora, ali you get the point. 🙂

 

Zvuči zanimljivo? Super, nastavi čitati.

 

Što te sve čeka? 

Najprije, oprema – želimo ti omogućiti što ugodniji rad od kuće, ali i iz ureda, stoga ćeš dobiti svoj MacBook Pro i naravno, COBE goodie bag. Mentor će ti biti Mladen, naš CTO i iOS developer s preko 10 godina iskustva u razvijanju iOS aplikacija. Mladen trenutno vodi tim od četvero ljudi te iako ćeš uglavnom raditi s njim, upoznat ćeš se i s drugim članovima tima – Jakovom, Sašom i Ivanom.

 

Radit ćeš 20 sati tjedno, uglavnom od kuće, s povremenim dolascima u ured. Svakodnevno ćeš komunicirati sa svojim mentorom, sudjelovati u tjednim syncovima s iOS timom, a tu smo i ako ti u bilo kojem trenutku zatrebaju dodatne konzultacije.

Praksa će ti biti plaćena, a ukoliko na kraju tri mjeseca ne ugrabiš posao, i dalje ne odlaziš praznih ruku – svaki polaznik dobit će diplomu o završenoj iOS praksi u COBE-u.

 

Kome je namijenjena?

  • Svim redovnim i izvanrednim studentima tehničkog smjera koji se nalaze na kraju diplomskog studija,
  • apsolventima,
  • studentima završne godine stručnog studija, koji ne planiraju upisati razlikovnu godinu.

 

Ako ispunjavaš jedan od gore navedenih kriterija i imaš osnove objektno orijentiranog programiranja (u bilo kojem programskom jeziku), javi nam se.

 

Dodatni plus je ako imaš iskustvo u developmentu mobilnih rješenja za Android, iOS ili Flutter i ako nam pošalješ link na GitHub sa svojim primjerima rada.

 

Još se predomišljaš? 

Većina iskusnih iOS developera svjesna je da je u cijeloj njihovoj karijeri najteži bio sami početak; Kako i odakle krenuti? Kako nabaviti opremu nužnu za iOS development? Ako te zanima Swift i razvijanje aplikacija za Apple uređaje, a uz to si dovoljno motivirana i fokusirana osoba, nemoj propustiti ovu priliku. Na tebi je samo da budeš proaktivan, a za sve probleme s kojima ćeš se susresti sam tu ja, da ih zajedno riješimo – ističe Mladen, tvoj budući mentor.

 

Zato ugrabi priliku koja ti se pruža, pošalji nam svoju prijavu i krajem godine započni svoju karijeru kao Junior iOS developer u COBE-u. 

 

Prijavi se. 

Pošalji nam svoj CV i link na GitHub na posao@cobeisfresh.com. U predmetu maila naglasi da se radi o prijavi za iOS Summer School. Ako na temelju prijave prođeš u drugi krug, pozvat ćemo te na online razgovor kako bismo se bolje upoznali.

 

U slučaju velikog broja prijava, selekcijski proces će uključivati i rješavanje manjeg zadatka.

 

Prijave traju do srijede, 30.6., a početak prakse predviđen je za 19. srpnja.

 

Za sva dodatna pitanja, tu smo.