Poštovani,

 

Kaufland Hrvatska k.d. kao društveno odgovorna kompanija puno pažnje posvećuje projektima kojima se nastoji pozitivno utjecati na društvo i lokalne zajednice, a s posebnim naglaskom na zdravlje, djecu i okoliš.

 

Tim povodom, pripremili smo natječaj „Dizajnom za dobre stvari“ kojem je cilj potaknuti studente da svojim idejama i kreativnim rješenjima doprinesu popularnosti višekratnih platnenih vrećica i posljedično manjoj upotrebi plastičnih vrećica te smanjenju plastičnog otpada.

 

U natječaju mogu sudjelovati svi studenti stariji od 18 godina koji su ujedno građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Ukoliko ispunjavaju ove uvjete, studenti svoj prijedlog dizajna i grafičkog rješenja (kreiran prema pravilima navedenim u natječaju) mogu prijaviti na www.kaufland.hr/dizajnomzadobrestvari.

 

Četiri najbolje ocijenjena grafička rješenja otisnut ćemo na platnene vrećice koje će se prodavati u svim trgovinama Kauflanda u Hrvatskoj. Osim toga, svaki od četiri pobjednika dobiva računalo MacBook Pro!

 

Natječaj traje od 13. do 26. siječnja 2022. godine.

 

Ukoliko smatrate da bi ovaj natječaj bio zanimljiv vašim studentima, molimo da s njima podijelite ovu  informaciju.

Svi detalji opisani su u Pravilima koja šaljemo u prilogu zajedno s plakatom koji možete umnožiti i sve studente pozvati na sudjelovanje u natjecanju.

 

S poštovanjem,

 

Kaufland Hrvatska k. d.

Dizajnom za dobre stvari_A4

Pravila nagradnog natječaja