Barrage nudi studentima zainteresiranima za područje razvoja softvera i testiranje softvera priliku za učenje i razvoj kroz studentski rad u Barrageu.

Tražimo osobe koje uživaju u “razbijanju” softvera i žele osigurati njegovu najbolju kvalitetu, ali također žele sudjelovati i razvijati softver zajedno sa softverskim inženjerima.
Kao SDET, biti ćete dio agile tima te ćete naučiti, prakticirati i voditi se najboljim praksama koje primjenjujemo kako bi krajnjim korisnicima pružili kvalitetno softversko rješenje. Koordinacija, planiranje, kreiranje te izvršavanje automatiziranih testova, prijavljivanje pronađenih bugova, analiziranje requirementa samo su neke od mnogih aktivnosti kojima ćete se baviti. Primarni fokus programa biti će na automatizaciji testiranja (API, E2E, Integration) koristeći common test frameworke kao što su Cypress, Mocha, Jest i slično.

Učenje i razvoj će biti organizirano kao program pod mentorstvom senior inženjera s kojima ćete aktivno surađivati i biti uključeni u projekte na kojima radi.

Očekujemo od vas da budete posvećeni stjecanju novih znanja iz područja razvoja i testiranja softvera, te znatiželjni i proaktivni u istraživanju digitalnih tehnologija.

Ako želite novo iskustvo koje će vam pomoći u daljnjem razvoju i karijeri, a također ste spremni uložiti svoje vrijeme i trud, prijaviti se možete ovdje. Veselimo se Vašoj prijavi!