Javljam se u ime Hrvatske studentske asocijacije (HSA), neprofitne studentske udruge, čiji je rad popraćen osvajanjem 15 Dekanovih i 5 Rektorovih nagrada. Uz to udruga radi na tome da kontinuirano ulaže u studentsku i akademsku zajednicu sklapajući brojna partnerstva  s nekim od najutjecajnijih globalnih, ali i lokalnih kompanija.

 

Ove godine u našoj organizaciji održava se studentsko natjecanje Start It Up. Osnovni cilj ovoga projekta je edukacija mladih i proaktivnih studenata s idejom pokretanja start up-a. Za natjecatelje smo organizirali četiri radionice kroz koje će imati priliku educirati se o pokretanju vlastitoga poslovanja te smo im osigurali financijski poticaj u iznosu od 15.000,00 kn kako bismo im olakšali ulazak u poslovni svijet te brojne druge nagrade.

 

“ Natjecanje „Start It Up powered by Sintezis Startup Studio” projekt je u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije (HSA), namijenjen je mladim i budućim poduzetnicima s glavnim ciljem edukacije i pružanja financijske pomoći pri pokretanju vlastitog start up-a.

Kroz četiri jednodnevne radionice, timovi će imati priliku educirati se o pokretanju vlastitog poslovanja i istaknuti se kroz razne izazove, a na završnom natjecanju najbolja ideja osvaja 15.000,00 kn.

Prijave na natjecanje odvijaju se u dva kruga, prvi krug prijava zatvara se već 11. travnja, a drugi 18. travnja.

 

Prijavite svoje ideje ispunjavanjem obrasca: https://forms.gle/sYuACdfhFqHczwMM8 i napravite korak ka uspjehu!

 

Za više informacija i hodogram aktivnosti posjetite event: https://bit.ly/startitup2022

 

SIU 2022. PDF (1)