Sudjeluj u studentskom Barrage Forge ljetnom programu – 6-tjednom treningu za razvoj softvera. Uči radeći na stvarnim projektima.

Možeš se prijaviti ako si student tehničkog, informatičkog ili nekog drugog srodnog fakulteta u Hrvatskoj.

Obuka će započeti upoznavanjem s alatima koje koristimo – radit ćeš sa suvremenim backend i frontend razvojnim tehnologijama kao što su Rust, Node.js, Vue.js i mnogim drugim te koristiti alate za upravljanje razvojem softvera.

Tijekom 6 tjedana steći ćeš temeljit uvid u razvoj prilagođenih softverskih rješenja i aktivno sudjelovati u našim projektima razvoja softvera. Nakon što svladaš osnove ovih tehnologija, uključit ćemo te u projekte u produkciji; kao član projektnog tima, imat ćeš priliku aktivno sudjelovati. 

Upoznaj naš susretljivi tim i uči od stručnjaka iz branše! 

Iskoristi svoju priliku i pokaži svoj potencijal – apliciraj putem forme za otvorene prijave na našoj web stranici.

Obavezno priloži motivacijsko pismo i svoj životopis. Uz to, poslat ćemo ti test koji ćeš morati riješiti; kako bi znao/la čemu govorimo, posjeti ovu stranicu, gdje u međuvremenu možeš riješiti neki od testova i vježbati. 

Cilj Barrage Forge je pružiti priliku talentiranim studentima da steknu iskustvo iz prve ruke o razvoju softvera te dobiju i dojam o tome kako razvoj softverskih rješenja izgleda u praksi.

Polaznici programa imat će priliku nakon ljeta nastaviti suradnju kroz studentski rad, stipendije, studentski rad + stipendije ili stalni radni odnos.

Prijave su otvorene do 5. 6. 2022.

Ljetni program Barrage Forge trajat će od 4. srpnja do 12. kolovoza 2022. godine.