U Srcu smo zaduženi za razvoj i održavanje velikih distribuiranih IKT sustava s mnoštvom aplikacija, baza podataka i poslužitelja.

Srce pruža više usluga upravo primarno usmjerenih na studente (vjerojatno si se već susreo/la sa skraćenicama ISVU, ISSP, ISAK, i znaš da hrčak nije samo kućni ljubimac), a ovdje se možeš podsjetiti / saznati više o uslugama Srca. Naši korisnici dolaze iz znanosti i visokog obrazovanja, od studenata do profesora i znanstvenika.

Tražimo studenta/studenticu koji/a će nam pomoći u:

  • razvoju novih sustava za mobilnost studenata
  • migraciji postojećih aplikacija na nove verzije Jave
  • automatizaciji procesa – CI/CD
  • pripremi podataka i radu s relacijskim bazama podataka
  • testiranju novih aplikacija ili novih funkcionalnosti postojećih aplikacija

Kao član našeg tima, imat ćeš priliku surađivati s vrhunskim stručnjacima i raditi s aktualnim i zanimljivim tehnologijama i alatima poput Jave, Spring Framework, Spring Boot-a, React-a.

Moći ćeš sudjelovati u radu na zanimljivim projektima i na velikim i složenim sustavima. Također, dobit ćeš i mentora koji će znati odgovoriti na sva tvoja pitanja te ćeš moći raditi na stvarima koje te zanimaju i napredovati u smjeru tvojih interesa.

Uvjeti:

  • student/ica STEM područja (računarstvo, informatika, matematika, fizika, elektrotehnika)
  • točnost, sistematičnost i odgovornost prema zadacima
  • sklonost timskom radu i snalažljivost u novim okolnostima
  • poželjno poznavanje principa objektno orijentiranog programiranja i bar jednog objektno-orijentiranog jezika poput Jave
  • poželjno iskustvo u radu s bazama podataka

Planiramo angažman od barem 20h tjedno, no prilagodit ćemo se tvojim studentskim obavezama.  Nudimo ti dugoročniji angažman uz integraciju u tim i preuzimanje sve zahtjevnijih zadataka.

Satnica: od 30 do 40 kn neto

Mjesto rada: Zagreb, Baštijanova 52A

Životopis i molbu budi slobodan/na poslati na e-mail: posao@srce.hr

Obavještavamo kandidate da Srce kao voditelj obrade osobnih podataka prikuplja, koristi i obrađuje njihove osobne podatke, ali isključivo u svrhu provedbe natječajnog postupka i sklapanja studentskog ugovora za obavljanje gore navedenih poslova.

Osobni podaci se neće koristiti u druge svrhe niti će se dostavljati trećim osobama.

Rok čuvanja osobnih podataka kandidata koji će biti odabrani određen je propisima koji reguliraju pravila čuvanja dokumentarnog i arhivskog gradiva.

Osobni podaci ostalih kandidata brisat će se po završetku natječaja.

Kandidati imaju, pod uvjetima iz Opće uredbe o zaštiti podataka, pravo na pristup osobnim podacima, pravo na brisanje (zaborav), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na ispravak osobnih podataka. 

Za pitanja vezana uz zaštitu osobnih podataka u Srcu potrebno je obratiti se službeniku za zaštitu podatka u Srcu na e-mail: zop@srce.

Na prikupljanje i obradu osobnih podataka kandidat ima pravo podnijeti prigovor nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka u Republici Hrvatskoj.