Prijaviti se može na ina.hr/growww do 31. svibnja 2022.

 

INA Grupa objavila je poziv za prijave za svoj godišnji program angažiranja talenata – Growww. Ove godine u okviru Growww programa INA Grupa će zaposliti ukupno 13 mladih talenata s područja ekonomije, elektrotehnike, strojarstva, naftnog rudarstva, kemijskog inženjerstva i tehnologije, hidrogeologije i digitalnih vještina.

 

Growww je Inin jednogodišnji pripravnički program, s punim radnim vremenom i konkurentnom plaćom te nizom beneficija, koji je dosad prošlo više od 700 pripravnika. Idealna je prilika za mlade osobe na početku karijere koje su završile preddiplomski studij ili magisterij te žele karijeru započeti u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Svakom sudioniku programa Growww bit će dodijeljen mentor, a kompanija će im pružiti niz prilika za profesionalni i osobni razvoj. Uspješnost programa najbolje potkrjepljuje činjenica da po isteku jednogodišnjeg programa u kompaniji ostaje raditi više od 90 posto sudionika.

 

„Growww program, koji provodimo dulje od desetljeća, postigao je ogromnu popularnost i prepoznatljivost, ne samo među kandidatima, nego i u cijeloj industriji. Talenti koji će nam se pridružiti u vrlo uzbudljivim vremenima za našu granu industrije mogu dati stvarni doprinos u kreiranju održivog poslovanja, razvijajući alternativna goriva i pokrećući kružno gospodarstvo, a mi im kao kompanija želimo pružiti svu moguću podršku kako bi se razvili i postigli uspjeh u svim područjima života, profesionalnim i osobnim“, istaknula je ovom prilikom Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini.

 

Pozivamo zainteresirane kandidate da posjete našu Growww stranicu www.ina.hr/growww, informiraju se o ponuđenim pozicijama i traženim uvjetima te podnesu svoje prijave do 31. svibnja 2022. godine. U slučaju pitanja, slobodno nam se javite putem emaila: growwwINA@ina.hr

 

S obzirom na činjenicu da se program Growww provodi na razini MOL Grupe, čiji je INA članica, osim u Hrvatskoj, kandidati koji žele pokrenuti svoje međunarodne karijere dobrodošli su i u ostale kompanije MOL Grupe u Mađarskoj, Slovačkoj, Poljskoj, Češkoj i Sloveniji. Više informacija dostupno je na stranici https://molgroupcareers.info/en/