Ako ste početnik u Reactu, Angularu, Flutteru, .NET-u ili Spring Boot-u ovog ljeta se možete usavršiti, pa čak i zaposliti. Već petu godinu u nizu organiziramo besplatnu ljetnu edukaciju programiranja – Agency04 Devcademy, a ove godine simbolično imamo i pet edukativnih programa.

Kroz besplatni šestotjedni program live predavanja, online courseva, tjednih zadataka, one-on-one mentoriranja i finalnog hackathona nauči razvijati softver i aplikacije iz nule! Za pohađanje Devcademyja nije potrebno fizički biti u Zagrebu. Dovoljan je dobar internet i malo dobre volje, a mnogi dosadašnji polaznici završili su edukaciju bez da su izgubili ljeto.

Mentorirat će vas naši najiskusniji inženjeri, steći ćete iskustvo rada na stvarnom projektu i u stvarnom projektnom timu, fino se podružiti, zasigurno dobro pojesti, osvojiti cool nagrade a možda se i zaposliti kod nas.

Hint: Nakon prošlogodišnjeg Devcademyja stekli smo 10 novih kolega 🙂

Posjetite https://devcademy.agency04.com, pročitajte iskustva bivših polaznika, pronađite informacije o održavanju i programu i istražite najčešća pitanja.

Prijavite se do 1. 7. putem linka: https://devcademy.agency04.com