FIVE Code Base: Android vještina u Osijeku

Domaća IT tvrtka FIVE, an Endava company pokreće Android vještinu u Osijeku, u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Upisi na vještinu su u tijeku, a prijave su otvorene do 30. rujna. Početak predavanja predviđen je za početak listopada.

Ovaj besplatni program studentima omogućuje stjecanje znanja o izgradnji Android aplikacija iz prve ruke – od stručnjaka koji su razvijali aplikacije za klijente iz cijeloga svijeta, i koje svakodnevno koriste milijuni korisnika. Kroz 10 predavanja koje će održati članovi FIVE Android tima studenti će naučiti sve potrebno za samostalan razvoj Android aplikacija, a onda to znanje i pokazati na konkretnom završnom projektu.

Agencija FIVE još od 2015. godine održava iOS vještinu koja je uvrštena u kurikulum FER-a i studentima nosi ECTS bodove, a od 2022. godine, samostalno organizira i izvodi Android vještinu. Cilj inicijative Code Base (iOS i Android vještina) je prenijeti znanje o izgradnji mobilnih aplikacija – od samog kreiranja projekta, pa do toga kako objaviti aplikaciju na App ili Play Store-u.

Prijavi se na novu Android vještinu na FERIT-u do 30. rujna putem stranice Code Base!