Tražimo studente u Osijeku koji žele učiti, okušati se u stvarnom IT svijetu te upoznati Spanovu kulturu.

• Broj izvršitelja: 2
• Mjesto rada: Osijek
• Početak prakse: sredina listopada
• Trajanje prakse: 2 mjeseca

Kako izgleda naša praksa?

1. Praksu ćemo započeti uvodom o važnosti i ulozi QA inženjera u timu te vrstama testiranja, alatima i tehnologijama koje se koriste za testiranje software-a: JMeter, Cypress, Postman, Azure DevOps.

2. Zatim slijedi testiranje na stvarnim projektnim zadacima. Kroz projektne zadatke, studenti će imati priliku iskusiti kako izgleda rad na stvarnom projektu, od planiranja testiranja i pisanja test planova, preko samog testiranja aplikacije do pisanja QA dokumentacije potrebne za isporuku projekta. Vrste testiranja s kojima će se studenti upoznati su manualno funkcionalno testiranje, automatizirano testiranje, API i load testiranje. Kroz cijeli proces rada će studente pratiti njihovi mentori. Mentori su tu kako bi usmjerili studente prema rješenju izazova, pomogli korisnim savjetima i u konačnici pratili njihov razvoj.

3. Po završetku prakse, studenti će dobiti strukturiranu povratnu informaciju na svoj angažman te mogućnost zaposlenja.

Ako si među prvima koji se interesiraju za nove tehnologije, imaš dobro oko za detalje i pronalaziš se u opisu ovog oglasa, onda nam pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo s naznakom QA praksa na email adresu careers@span.eu. Prijave traju do 17. listopada. Veselimo se tvojoj prijavi!