Imate li stručnost u planiranju umjetne inteligencije ili razvoju softvera? Tvrtka ste koja koristi umjetnu inteligenciju u planiranju u stvarnom svijetu? Onda je projekt AIPlan4EU za vas!

 

Svrha Projekta je rješavanje problematike planiranja iz različitih sektora, kao što su: zdravstvo, svemir, poljoprivreda, proizvodnja, logistika, autonomna vožnja, automatizirano eksperimentiranje, podvodna robotika i sl.

 

Rok za prijavu je 31. siječnja 2023. godine.

 

Ciljevi projekta su:

  • planiranje učiniti dostupnim praktičarima i inovatorima,
  • olakšati povezivanje planiranja i drugih informacijsko-komunikacijskih tehnologija,
  • planiranje učiniti značajnim u širokom rasponu sektora primjene,
  • planiranje povezati unutar platforme AI4EU,
  • olakšati učenje o planiranju za usavršavanje i prekvalifikacije te smanjiti jaz u mogućnostima pristupa,
  • standardizirati i usmjeriti akademska istraživanja prema primjeni rješenja.

 

AIPlan4EU, financiran od strane Europske unije, objavio je svoj drugi, ujedno i zadnji poziv za inovatore uz financijsku potporu do 90.000 eura, za tehnologije planiranja umjetne inteligencije, razvoja softvera i slučaja upotrebe (use-cases).

 

Poziv je podijeljen u tri dijela:

  • Dio A – namijenjen inovatorima (npr., istraživači, stručnjaci, studenti) koji tehnologijom planiranja žele pridonijeti AIPlan4EU ekosustavu. Financijska potpora iznosi 000 eura po projektu;
  • Dio B – za konzorcij od dva partnera koji je ujedno i pružatelj slučaja upotrebe i stručnjak u planiranju umjetne inteligencije i/ili razvoju softvera. Financijska potpora iznosi 000 eura po projektu;
  • Dio C – namijenjen organizacijama koje su stručne za planiranje i/ili razvoj softvera i žele povezati postojeće slučajeve upotrebe s jedinstvenim okvirom planiranja. Financijska potpora iznosi 000 eura po projektu.

 

Prijaviti se možete putem platforme F6S do 31. siječnja 2023. godine OVDJE.

 

Više informacija o Projektu i uvjetima prijave pronađite OVDJE.

 

TERA ASISTENCIJA U NATJEČAJU

 

TERA Tehnopolis nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

 

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.