• DANIELI-SYSTEC društvo s ograničenom odgovornošću za računalne i srodne aktivnosti
  • Adresa: Vinež 601, 52220 Labin
  • Web: http://www.danieli-systec.com

Danieli Systec jedan je od svjetskih lidera na području automatizacije, elektrike, elektromehanike i elektrohidraulike. Naše aktivnosti se protežu od projektiranja, proizvodnje i postavljanja strojeva i postrojenja za metalnu industriju u čitavom svijetu!

Tvrtka broji više od 250 zaposlenih, mahom fakultetski obrazovanih stručnjaka koji sudjeluju u razvoju i implementaciji najnovijih tehnoloških rješenja. Profesionalan i inovativan pristup, kontinuiran razvoj i učenje, individualni doprinos svakog zaposlenika te prijateljsko i suportivno okruženje čine temelje našeg poslovanja.

Ako ste ambiciozna osoba, usmjereni na rješenja i zadovoljstvo klijenata te spremni na rad s najnovijim tehnologijama javite nam se i ostvarite priliku za rad na zanimljivim i dinamičnim međunarodnim projektima i inovacijama!

Opis posla

Programiranje proizvodnih postavki u automatiziranim postrojenjima; priprema potrebnih parametara za programiranje pojedinih uređaja te puštanje u pogon. Instalacija level2 sustava upravljanja u industriji.

Posao je terenski i obavlja se diljem svijeta.

Rok prijave: 30.01.2023.

Uvjeti

– viša/visoka stručna sprema Tehničkog usmjerenja (Računarstvo, elektrotehnika, informatika, politehnika) ili SSS s višegodišnjim iskustvom u programiranju
– 2 godine iskustva u .NET C# i C/C++
– poznavanje objektno orijentiranog programiranja
– poznavanje PL/SQL jezika te SQL/Oracle relacijskih baza
– poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
– sposobnost timskog rada
– spremnost na putovanja i terenski rad 8 mjeseci godišnje i više

Prednosti:
– poznavanje talijanskog jezika
– iskustvo programiranja u Delphi okruženju

Stručna sprema:Srednja stručna sprema, Viša stručna sprema, Sveučilišni prvostupnik, Visoka stručna sprema, Magistar struke

Potrebne godine iskustva: 2

Jezici:Engleski (razina govora – napredno, razina pisma – napredno), Talijanski (razina govora – prednost, razina pisma – prednost)

Što nudimo

Molimo pošaljite vaš CV te prijavu za posao na engleskom jeziku putem linka za prijavu.

Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos