Poštovani studentii/ce,

FERIT je partner na europskom projektu “Start for future” te Vas ovim putem pozivam da se pridružite. U privitku je prezentacija u kojoj možete naći datume uključivanja na on-line edukacije.

Zoom sastanci počinju 4. travnja 2023. i imamo mogućnost sudjelovanja u podnevnom terminu (od 12.30 h) ili u popodnevnom (od 16:00 h) terminu.

Ono što trebate imati je ideja za neki proizvod i tim (minimalno 2 osobe moraju biti).

Područja su: Manufacturing i Urban Mobility

Prototip nećete morati izraditi već samo osmisliti proizvod kojeg nema na tržištu te na osnovi njega učiti kako bi izgledao poslovni model za njegovo stavljanje na tržište. Može biti softver, aplikacija, fizički opipljiv proizvod…očekuje se da je u njega implementirana neka tehnologija.

Ukoliko ste zainteresirani javite mi se prije nego se prijavite putem linka: APPLICATION LINK: https://bit.ly/3XnnO1G

Mogu Vam pomoći u osmišljavanju proizvoda ali i dati neke smjernice za poboljšanja već nečega što ste sami osmislili.

Primarni ciljevi ove edukacije su poticanje poduzetničkog načina razmišljanja kod studenata te poučavanje studenata o izradi poslovnih modela za njihovu poduzetničku ideju.

Ostvarit ćete europski certifikat ukoliko ste prisutni na svakom on-line susretu biti te sudjelujete u skladu sa svojim mogućnostima. Iskoristite tu priliku i ostvarite jednu referencu više u Vašem životopisu.

Zaista nije zahtjevno jer kao što vidite u prezentaciji u privitku očekuje se samo nekoliko uključenja. Sve slušate na engleskom jeziku i naravno komunicirate na njemu.

Smatram ovo vrijednim iskustvom.

Lijep pozdrav

Prof. dr. sc. Dominika Crnjac Milić

LEARN Intro for Consortium.pptx (1)