Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2023

 

Suvremena tehnologija i inovativna rješenja su tvoja oružja za kreiranje održive budućnosti?

U velikoj masi podataka vidiš neizmjeran potencijal za stvaranje vrijednosti?

Želiš sudjelovati u razvoju tehnologije i rješenja koja mijenjaju svijet na bolje?

Zanima te kako je raditi u kompaniji koja radi na razvoju tehnologija i rješenja budućnosti te zapošljava najveći broj softver developera u Hrvatskoj?

Prijavi se za Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2023!

Poznato je da u digitalnom dobu podaci predstavljaju najveću vrijednost, otkrij kako doći do te vrijednosti i kreirati nove u Ericsson Nikola Tesla Summer Camp 2023!

Na svojim kompanijskim lokacijama Ericsson Nikola Tesla već 22. godinu za redom okuplja STEM studente završnih godina oko suvremenih izazova u čijem se rješavanju koriste najnovije tehnologije. Od 2001. godine, više od 900 studenata uz podršku mentora s fakulteta i iz kompanije realizirali su stotine studentskih projekta i desetke prototipa. Za svoj rad polaznici su primili brojna priznanja, među kojima Rektorove nagrade.

Ovogodišnja tema je Digitalna transformacija u akciji: Kako podaci mijenjaju naš svijet. Iskoristi priliku za otkrivanje novih vrijednosti u digitalnom svijetu u kojem su podaci ključni  – prikupi, analiziraj, modeliraj, pronađi nove vrijednosti i prikaži vrijednost podataka na siguran i svrsishodan način​.

Prijave su otvorene do 4. svibnja 2023., a Sumer Camp će se održati na tri lokacije, u Zagrebu, Splitu i Osijeku, u dva djela  – od 10. srpnja do 21. srpnja te od 21.  kolovoza do 8. rujna 2023. godine. Testiraj svoje znanje u praksi tijekom pet tjedana plaćenog studentskog rada na projektima u kojima se suvremena tehnologija primjenjuje za kreiranje održive budućnosti.