Dragi studenti,

u četvrtak 18.05., u osječkom uredu tvrtke Endava (ex FIVE), održat će se treće izdanje meet-upa rezerviranog za zaljubljenike u mobilne tehnologije – NowInMobile.

U pripremi su tri predavanja članova Endavinih mobile timova skrojena po mjeri ljubitelja Android, ali i iOS tehnologija – Young IT: The New Kid on the Tech Block, Animations: Compose vs Legacy View Framework i What the… SwiftUI.

Nakon predavanja Roberta Baričevića Petruša (Android Developer), Miljenka Markovića (Android Developer) i Daria Nikolića (iOS Developer), palicu će preuzeti QA stručnjaci i povesti panel raspravu o važnosti testiranja mobilnih aplikacija i jedinstvenim izazovima koje ono sa sobom nosi, a sve u cilju pružanja uvida u najbolje prakse, alate i iskušane procese iz prve ruke. Sudionici panela su Ana Boras, Senior Tester u Endavi, Katarina Đurđević, Quality Assurance Engineer u tvrtki COBE, Ivan Taušan, Testing Discipline Lead u Endavi, i Goran Vujasin, QA Engineer u tvrtki Shoutem.

Agenda:

  • Vrata –> 17:30
  • Talk #1 –> 18:00 – 18:30
  • Talk #2 –> 18:30 – 19:00
  • Talk #3 –> 19:15 – 19:45
  • Panel –> 19:45 – 20:30
  • Mingle time w/ F&D –> 20:30 – 22:00

Ulaz na meet-up je besplatan uz registraciju, a na njega su dobrodošli svi koji iz prve ruke žele saznati što i kako se radi u Endavinim mobile timovima, te dobiti uvid u perspektivu mobilne zajednice. Provjerite kako je bilo na prošlom eventu, a za sve informacije, sugestije i upite o NowInMobile Meet-upu zapratite Endava Adriatic kanale na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.