NTH Grupa je ICT kompanija koja od 1999. neprekidno stvara inovativna tehnološka rješenja za digitalizaciju raznih segmenata poslovanja. U fokusu nam je primarno mobilna komunikacijska tehnologija – pomoću naše široke palete komunikacijskih platformi omogućavamo tvrtkama pristup milijunima korisnika putem najpopularnijih današnjih kanala (Viber, WhatsApp, SMS, i dr.).

Sjedište NTH-a je u Švicarskoj, a opseg naših poslovnih aktivnosti obuhvaća cijelu Europu, kao i ostatak svijeta. Naši uspješni projekti i suradnje s poznatim svjetskim tvrtkama motiviraju nas da svakodnevno unapređujemo kvalitetu i inovativnost naših usluga.

Zbog povećanja opsega posla u potrazi smo za mlađim suradnikom u odjelu tehnike, koji je spreman postati dijelom našeg uhodanog tehničkog tima. Ako si ambiciozna osoba, a rad s inovativnim tehnologijama ti je ispunjavajući, onda si vjerojatno idealan kandidat za nas. Naš tim prepoznaje i cijeni kvalitetno odrađen posao, a početnicima koji se iskažu nudi pune mogućnosti za napredak.

 

Opis posla:

  • rad s bazama podataka (SQL, MySQL)
  • otvaranje novih i testiranje postojećih korisničkih računa, isporuka usluga kupcima
  • spajanje s različitim kanalima: E-mail, SMS, Viber, WhatsApp i dr.
  • rješavanje problema

Radno iskustvo nije potrebno, poželjno je poznavanje rada s bazama podataka i Linuxom.

 

Broj potrebnih studenata: 1

Mjesto rada: Osijek

Početak rada: odmah

Predvidivo trajanje posla: mogućnost ostanka i nakon završetka fakulteta

Radno vrijeme: od 9 do 17h, minimalno pola radnog vremena

Rok za prijavu: 31.5.2023. (po mogućnosti što prije)

Satnica: 5,00 EUR (početna)

Način prijave studenta: poslati e-mail na posao@nth.ch

 

VAŽNO: Molimo sve upite slati isključivo putem e-maila, uz obavezno slanje životopisa te naznaku radnog mjesta na koje se prijavljuješ.