KulenDayz je najveća lokalna IT konferencija koja se već 15. godina za redom održava u Osijeku, a okuplja nekoliko stotina sudionika iz svih krajeva Hrvatske i regije. Počela je kao Microsoft konferencija, ali se s vremenom pridružio i ostatak lokalne zajednice tako da su teme raznovrsne i pokrivaju gotovo sva područja IT-a. Konferencija će se održati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku od 1. do 3. rujna.

 

Ove godine po prvi put organiziramo poseban track pod nazivom Tech 101 Powered by Infobip. Ideja je da predavanja budu level 100, odnosno lako za pratiti svima i prilagođeno studentima.

Okupili smo super predvače i nadamo se da će ova prva godina biti uspješna te da će nam ovaj track postati tradicija i idućih godina jer želimo imati sadržaj koji će moći posjetiti i studenti. 🙂

Za studente je osiguran popust od 50% za petak pa je cijena spuštena s 50 EUR na 25 EUR, a subota je studentima besplatna. (Academic karte)

 

U petak će se održati treninzi iz web developmenta, a predavači će biti iz Infobipa. Prijepodne su radionice na temu „Simple Microservice application using Java and Spring Boot“, a nakon ručka je „Frontend application using React with Typescript“.

 

Subota je glavni konferencijski dan i predavanja na našem tracku će biti raznolika tako da pokriju što više tema:

Miroslav VargaEscape Digital Agency – digitalni marketing
Pieter Raskin i Emanuel LacićInfobip – AI
Vlatko VlahekPROTOTYP – web development
–  Ivana Maleš GalićEndava Adriatic – testing
–  Marko HalakTTTech – automotive
–  Željko PršaRoango – HR
– Maja Gjajić, STUDIO 33 – dizajn

 

KulenDayzi su specifični jer je naglasak na opuštenom tonu, a moto konferencije je Slow down. Pripremamo i super retro gaming zonu, a osim toga će biti šank, sofa i party u subotu. Sva organizacija se radi volonterski i trudimo se što više zabaviti tih dana, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu na konferenciju jer je odlična prilika za networking.

 

Ako vas zanima nešto više o novom uredu Infobipa u Osijeku, možete nas potražiti na štandu i osvojiti kartu za Shift konferenciju.

 

Za više detalja pogledajte web stranicu konferencije i slobodno se javite na LinkedIn-u Zrinki Antolović za više detalja.

 

Vidimo se!