Obavještavaju se studenti diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku da tvrtka „TTTech Auto d.o.o.“ (ranije „Institut RT-RK Osijek“) i ove akademske godine (2023./2024.) stipendira studente 1. i 2. godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku. Uz stipendiju, studentima se pruža mogućnost stručnog i praktičnog usavršavanja kroz rad na projektima, te im se nudi i mogućnost zapošljavanja u tvrtki po završetku studija.

Na prvoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija (mjesečni iznos 150,00 EUR) i to studentima

  • diplomskog studija Automobilskog računarstva i komunikacija (DA)
  • svih izbornih blokova diplomskog studija Računarstva (DRA, DRB, DRC i DRD)
  • svih izbornih blokova diplomskog studija Elektrotehnike, smjera Komunikacije i informatika (DKA i DKB)

Na drugoj godini diplomskog studija dodjeljuje se maksimalno 20 stipendija (mjesečni iznos 350,00 EUR). Za testiranje se mogu prijaviti svi studenti diplomskog studija Računarstva (DRA, DRB, DRC i DRD), Automobilskog računarstva i komunikacija te Elektrotehnike, smjer Komunikacije i informatika (DKA i DKB).

Testiranje za stipendiju održat će se u prostoriji K2-12 u četvrtak 28.09.2023. u 09:00 sati (za obje godine diplomskog studija).

Za dolazak na testiranje potrebno je prijaviti se e-mailom kod prof.dr.sc. Maria Vranješa na mario.vranjes@ferit.hr. Prijave za stipendije otvorene su do 27.09.2023. godine u 12:00 sati. Za sve dodatne informacije i pitanja oko stipendije i načina testiranja za stipendiju također se možete obratiti na mario.vranjes@ferit.hr.

Materijale koji služe kao priprema za testiranje možete zatražiti prilikom prijave za testiranje i oni će vam biti poslani putem elektroničke pošte.

Stručno usavršavanje koje su dužni pohađati dobitnici stipendije na 2. godini diplomskog studija priznaje se kao stručna praksa koju studenti moraju odraditi u sklopu 2. godine diplomskog studija.